Σελίδες

Παρασκευή 11 Μαΐου 2018

Τα "πειστήρια" του εγκλήματος

Να πώς "δολοφονήθηκε" ο Αλέξης Τσίπρας (αιωνία του η μνήμη) και πήρε στο λαιμό του μια ολόκληρη χώρα κι έναν υπερήφανο λαό.
Ξέρω ότι υπάρχουν αρκετοί δύσπιστοι ακόμα εκεί έξω, οι οποίοι νομίζουν ότι ως "οι εκλεκτοί" του συστήματος (τρομάρα τους) θα ξεφύγουν με κάποιον μαγικό τρόπο από τα δόντια των οικονομικών δολοφόνων.
Το φάντασμα του Τσίπρα, φυσικά, που πλανάται ακόμα στην πολιτική σκηνή της χώρας μέχρι τις επόμενες εκλογές (αν και όποτε γίνουν αυτές) θα προσπαθήσει με κάθε τρόπο και μέσο να μας πείσει για μια υποτιθέμενη και πέρα για πέρα ψεύτικη έξοδο και μάλιστα "καθαρή" από τα μνημόνια που υπέγραψε ο ίδιος και οι προκάτοχοι του.
Το μεγάλο πρόβλημα του όμως είναι ότι δεν μπορεί να πείσει πλέον γι' αυτό την κρίσιμη εκείνη μάζα του λαού, η οποία και θα καθορίσει τις όποιες εξελίξεις.
Όχι πως τα υπόλοιπα τσουτσέκια της μεταπολίτευσης μας λένε την αλήθεια, οπότε και το πρόβλημα αρχίζει να παίρνει τρομακτικές διαστάσεις με κίνδυνο να τινάξει στον αέρα όλη τη Μεσόγειο.
Είναι αυτονόητο πως όποιος θέλει μπορεί να συνεχίσει να παρακολουθεί Survivor και όλα εκείνα τα "φαντασμαγορικά" που μας σερβίρουν οι επιτήδειοι μέσα από το χαζοκούτι (για να αποσπούν την προσοχή μας).
Το πρόβλημα όμως είναι εδώ και μας χτυπά ήδη την πόρτα.
Απλά για την ώρα κάποιοι ακόμα φορούν τα αγαπημένα τους γυαλιά και ακουστικά και παριστάνουν τις "έξυπνες στρουθοκαμήλους".
Όταν αναπόφευκτα κάποια στιγμή θα τα βγάλουν τα μπιχλιμπίδια αυτά για ένα μικρό διάλειμμα, πιθανόν να είναι ήδη πολύ αργά.
Καληνύχτα.